500g ryggbiff
1 gul lök
150 g färska champinjoner
salt
svartpeppar
smör
1 dl gräddfil
1-2 dl creme fraiche
2-3 msk tomatpuré
Strimla köttet, hacka löken och skiva svampen.
Bryn köttet i smör och krydda med salt och peppar.
Tillsätt lök och svamp. Låt fräsa i ca 5 min.
Blanda gräddfil, CF, tomatpuré och rör ner i grytan.
Låt allt småputtra i några minuter.
Serveringsförslag:
kokt blomkål eller broccoli
saltgurka
sallad
1 gul lök
150 g färska champinjoner
salt
svartpeppar
smör
1 dl gräddfil
1-2 dl creme fraiche
2-3 msk tomatpuré
Strimla köttet, hacka löken och skiva svampen.
Bryn köttet i smör och krydda med salt och peppar.
Tillsätt lök och svamp. Låt fräsa i ca 5 min.
Blanda gräddfil, CF, tomatpuré och rör ner i grytan.
Låt allt småputtra i några minuter.
Serveringsförslag:
kokt blomkål eller broccoli
saltgurka
sallad
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar