fredag 10 oktober 2008

Andys kyckling (ca 4 port.)


ca 1 kg kycklingfilé
5-7 st färska champinjoner
1 röd paprika
1 gul paprika
½ gul lök
1 stor burk cremé fraiche
2-3 msk mild ajvar relish
salt
peppar
smör


Skär kycklingen i bitar, ca 3 cm.
Hacka löken och skär paprikan och svampen i lagom stora bitar.
Bryn lök, paprika och svamp med en rejäl klick smör i nån minut på medelvärme.
Lägg i kycklingen och genomstek.
Häll i cremé fraiche och ajvar, krydda med salt och peppar och låt små puttra på låg värme i ca 10 min.


Serveringsförslag:

sallad gjord på ruccola, coctailtomater och sockerärtor.

Ät och njut!

1 kommentar:

Marie sa...

Den verkar väldigt god!! Köpt hem ajvar och svårt veta vad jag ska använda den till. Den här maten kommer garanterat barnen att gilla!! Synd du lägger ner sidan, LHCF recept trodde jag folk var på akt efter, för det är jag:)